Kiertotalouden tukemista äänenlaadusta tinkimättä

Pitkäaikainen sitoutumisemme kestävään valmistukseen tarkoittaa sitä, että tarjoamme tuotteillemme huoltopalvelua edelleen vuosikymmenien jälkeen niiden valmistuksesta, ja korjaamme edelleen kaiuttimia, jotka on tuotettu niinkin kauan sitten kuin vuonna 1978, yrityksemme perustamisvuonna! Suunnittelemalla kestäviä ja huollettavia kaiuttimia sekä tukemalla niitä aidoilla varaosilla, voimme varmistaa, että kaiuttimenne toistavat äänen puhtaasti ja tarkasti vielä monen, monen vuoden ajan.

Klassikkomallien ajattomasta designista ja vertaansa vailla olevasta tarkkuudesta, aina uudempien kaiuttimien edistyneeseen teknologiaan, Certified Pre-Owned™ -kaiutinvalikoima tarjoaa jotakin erityistä jokaiselle kuuntelijalle.

Valitsemalla Certified Pre-Owned™ -kaiuttimen, teet myös ympäristötietoisen päätöksen.

Kestävä kehitys on yhtä tärkeää kuin kannattavuus ja äänenlaatu

Me Genelecillä pidämme kestävää kehitystä yhtä tärkeänä kuin kannattavuutta ja äänenlaatua. Tämä pitkäaikainen periaate juontaa juurensa perustajamme Ilpo Martikaisen elämään maatilalla, jossa vuodenkierto korosti kestävien käytäntöjen merkitystä. Pidämme näitä arvoja yllä kaikessa toiminnassamme. Kaikilla tuotantomme osa-alueilla – aina materiaalivalinnasta valmistusprosesseihin – varmistamme, että toimintamme on ympäristötietoista. Sitoutumisemme kestävään kehitykseen kuvastaa paitsi kunnioitustamme luontoa kohtaan myös omistautumistamme koko audioteknologia-alan kehitykseen myös tulevaisuudessa.

"Huolimatta teknologian kehityksestä ja suurista saavutuksista eri alueilla, ihminen on riippuvainen luonnosta ja sen monimuotoisuudesta, sieltähän jokapäiväinen leipämme tulee. Luonnon kiertokulku näkyy ympärillämme joka päivä.  On muokattava maa, kylvettävä, lannoitettava, kasteltava, torjuttava rikkaruohoja ja vasta lopulta päästään korjaamaan satoa. Olen itse kasvanut maalla osaksi tätä vuodenkiertoa. Olen syvästi sitoutunut muun muassa istuttamaan tuhansia puuntaimia joka kevät osana metsänhoitoa ja hiilinielun kasvattamista. Tällainen käytännön työ luonnon helmassa tuo kestävän kehityksen ajattelun aivan eri tavalla läsnäolevaksi ja jopa inspiroi pohtimaan ideoita esimerkiksi uusien materiaalien käytöstä kaiutinkoteloissa.” - Ilpo Martikainen, 2012.

Video