Tietosuojaseloste

Tilauksia verkkokaupassa voivat tehdä sekä kuluttaja- että yritysasiakkaat. Kuluttaja-asiakkaan tai yrityksen edustajan tulee olla täysi-ikäinen tilatessaan verkkokaupasta.Yrityksen edustaja vakuuttaa, että hänellä on oikeus tehdä tilaus yritystä sitovasti.  Tilauksen yhteydessä kuluttaja-asiakkaalta tai yritysasiakkaan edustajalta kerättävät tiedot verkkokaupassa asioimisen, tilauksen toimittamisen ja asiakassuhteen ylläpitämisen mahdollistamiseksi ovat nimi, yrityksen y-tunnus, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja toimitusosoitetiedot, joiden oikeellisuudesta ja toimivuudesta asiakas vastaa.  Verkkokaupassa asioiminen ja tilauksen tekeminen eivät edellytä asiakkaan erillistä rekisteröitymistä verkkokaupan käyttäjäksi.

Genelec toimii asiakasrekisterin rekisterinpitäjänä ja käsittelee asiakkaiden henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mahdollistamalla ja velvoittamalla tavalla. Tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä  täällä: https://www.genelec.fi/tietosuojaseloste.

Asiakas voi kieltää henkilötietojensa käytön suoramarkkinointitarkoituksiin joko tilauksen teon yhteydessä tai ottamalla yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun.