UKK

Verkkokaupan UKK

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Verkkokaupan tuki

Jos sinulla on kysyttävää tilaukseesi liittyen, asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään. Ennen yhteydenottoa, tarkistathan usein kysytyt -osion. Mikäli et löydä tarvitsemaasi vastausta kysymykseesi, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Verkkokaupan asiakaspalvelun osoite webshop@genelec.com, auttaa teitä seuraavissa asioissa:

  • Maksuongelmat
  • Tilausten muuttaminen tai peruminen
  • Tuotteiden palautus
  • Toimituksessa vaurioituneet tuotteet
  • Tuotetuki

Maksuvaihtoehdot 

Maksu on mahdollista seuraavilla vaihtoehdoilla 

  • Verkkopankkimaksu (paytrail)
  • Maksukortit (VISA & Mastercard) 
  • Klarna

 

Toimitus 

Käytämme Postin palveluita tuotteiden toimittamiseen. Tilauksen jälkeen saat seurantanumeron, jonka avulla voit seurata toimitusta. 

Toimituksen vastaanotettuasi on tärkeää varmistaa, että kaikki on mukana eikä mitään puutu. 

Jos toimituksesta puuttuu tuotteita tai se katoaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme lisäohjeita varten. 

Jos toimituksen laatikot ovat vaurioituneet, olkaa yhteydessä Genelecin asiakaspalveluun mahdollisimman pian. 

Tuotteet toimitetaan osoitettuun osoitteeseen. Jos vastaanottajaa ei ole paikalla, paketit siirretään Postin noutopisteeseen ja asiakas saa viestin uuden toimitusajan sopimiseksi. Tuotteet säilytetään korkeintaan viikon ajan ennen kuin ne palautetaan Genelecille, jos vastaanottaja ei pysty vastaanottamaan tavaroita. 

Tuotteiden vaihto, peruutus tai palautus 

Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, tuotteet voi palauttaa 14 päivän kuluessa niiden lähettämisestä. Yksityiskohdat löydät Sopimusehdoista

Jos haluat vaihtaa tilauksesi sisältöä tai palauttaa tuotteita, ota yhteyttä verkkokauppamme tukeen

Reklamaatio 

Jos on ilmeistä, että paketti on vioittunut toimituksen yhteydessä, on siitä annettava huomautus toimituksen tekijälle (esim. postiin, matkahuoltoon tai kuriiriyritykselle) toimitusta vastaanottaessa. Asiakkaan on myös tehtävä reklamaatiosta ilmoitus Genelecille sähköpostitse osoitteeseen webshop@genelec.com.

MyGenelec 

MyGenelec on henkilökohtainen portaalisi kaikille Genelec-tuotteillesi ja -palveluillesi. Kirjaudu sisään tai rekisteröi tili saadaksesi välittömän pääsyn kaikkeen, mitä tarjoamme. 

Rekisteröimällä Genelec-tuotteesi (kuntoluokat A+ ja B+) saat lisäksi kolmen vuoden takuun kahden vuoden päälle. (2+3 vuotta) 

MyGenelec

Toimitusehdot

Käsittelemme tilauksia ja lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Kaiutintuotteita on verkkokaupassa saatavilla yksittäin, sillä jokainen tilattava tuote on yksilöllinen.

Toimitusaika on arviolta 2-5 arkipäivää. Toimitusaika lisävarusteiden osalta riippuu lisävarusteiden varastotilanteesta ja saatavuudesta. Mikäli lisävarusteiden toimituksessa ilmenee viivästystä pyrimme toimittamaan puuttuvat tuotteen mahdollisimman nopeasti, enintään 30 päivän sisällä.

Mikäli ilmenee, että emme voi noudattaa ilmoittamiamme toimitusaikoja tilauksen saatuamme, ilmoitamme siitä välittömästi asiakkaalle ja mikäli hän ei hyväksy uutta toimitusaikaa, hänellä on oikeus perua kauppa. Myyjä ei ole yritysasiakkaalle korvausvelvollinen viivästyksestä tai kaupan peruuntumisesta aiheutuvista kuluista tai vahingoista, vaan ainoastaan asiakkaan maksama hinta palautetaan. Muissa kuin ylivoimaisen esteen tilanteissa kuluttaja-asiakkaalla on kuitenkin oikeus korvaukseen viivästyksen aiheuttamista vahingoista, kuten asian selvittelykuluista kuluttajansuojalain mukaisesti.

Tilaus toimitetaan kulloinkin tarjolla olevien ja asiakkaan valitseman toimitustavan mukaisesti. Asiakkaalle lähetetään tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen toimitusvahvistus ja lähetyksen seurantatunnus, kun tuotteet on pakattu lähetysvalmiiksi Genelecin varastolla. Asiakkaan on mahdollista seurata tunnuksen avulla lähetystä, mikäli valittu toimitustapa sisältää toimituskumppanin tarjoaman seurantapalvelun.   Kaikki tilatut tuotteet pyritään toimittamaan kerralla. Genelecillä on kuitenkin oikeus toimittaa tuotteet useammassa toimituserässä, mikäli toimituksen koko tai muu perusteltu syy sitä edellyttää.

Ylivoimainen este 
Genelec ei vastaa viivästymisestä tai muusta sopimusrikkomuksesta, joka johtuu sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota Genelec ei kohtuudella ole voinut ottaa huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka vaikutuksia se ei kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.

Takuu

Myönnämme kaikille Genelecin Certified Pre-Owned™ -tuotteille ostopäivästä lukien vähintään kahden vuoden takuun. Takuu kattaa kaikki laitteen suorituskykyyn vaikuttavat valmistusvirheet ja toiminnalliset puutteet, jotka ilmenevät normaalissa käytössä. Takuuaikana Genelec vastaa tuotteen korjauksesta sekä tarvittavista varaosista.

Mikäli tuotteen toiminnassa ilmenee vikaa takuuajan aikana, eikä tuotetta saada korjattua valtuutetussa huollossa, tuote voidaan vaihtaa joko samaan malliin Genelec Certified Pre-Owned™ verkkokaupastamme, tai vastaavan hintaluokan
toiseen tuotteeseen.

Huolto 

Genelecin tuotteet on suunniteltu kestämään. Jos tuotteessasi ilmenee siitä huolimatta vikaa, ota aina ensin yhteyttä huoltoomme korjauksen tiimoilta, jonka jälkeen saatte huoltoonlähetysohjeet. Pyrimme huoltamaan tuotteita niin kauan kuin varaosia on saatavilla.

Jos haluat huoltaa Genelec-tuotteitasi, löydät yhteystiedot huoltoomme alla olevan linkin kautta.

Genelec huolto

Tietoa Genelecistä