Kuntoluokat

Täältä löydät lisätietoa Certified Pre-Owned™ verkkokaupassamme myytävien kaiuttimien kuntoluokituksista. Tarjoamme valikoiman korkealaatuisia kaiuttimia, jotka on jaoteltu eri kuntoluokkiin helpottamaan valintaasi. Olitpa sitten etsimässä uudenveroista kaiutinta ilman näkyviä käytön jälkiä, tai kohtalaisessa kunnossa olevaa tuotetta edulliseen hintaan, meiltä löydät sopivan vaihtoehdon. Tutustu alla oleviin kuntoluokkiin ja valitse juuri sinulle sopiva kaiutin.

Kuntoluokat

ABC

A: Kuin Uusi - Esteettisesti täydellinen ja toiminnallisesti moitteeton. Tämä tuote vastaa uuden kaiuttimen vaatimuksia ilman näkyviä käytön jälkiä.

B: Hyvä Kunto - Tuotteessa voi olla pieniä, tuskin havaittavia käytön jälkiä, jotka eivät vaikuta äänenlaatuun tai suorituskykyyn.

C: Kohtalainen Kunto - Tuotteessa on useita näkyviä naarmuja tai kolhuja, jotka eivät vaikuta suorituskykyyn tai äänenlaatuun.

Kuntoluokat

Erikois- ja varastoerät

A+: Käyttämätön, rajoitettu erä. Avaamaton tuote suoraan varastostamme. Tämä erä sisältää rajoitetun määrän poikkeuksellisia löytöjä, joihin on mahdollisuus saada rekisteröimällä pidennetty takuu.

B+: Käyttämätön, rajoitettu erä. Hyvä Kunto - Tuotteessa voi olla pieniä, tuskin havaittavia jälkiä, jotka eivät vaikuta äänenlaatuun tai suorituskykyyn.